Orkla Foods Norge, et resultat av sammenslåingen av Stabburet og Rieber & Søn’s norske virksomhet, er en av Norges største matvarebedrifter, og forvalter sterke merkevarer som Grandiosa, TORO, Big One, Nora, Idun, Stabbur-Makrell, Nugatti, Vossafår, Denja og Fun Light. Vi har 14 produksjonsanlegg spredd over store deler av Sør-Norge og er totalt rundt 1900 ansatte. Selskapets hovedkontor ligger på Mastemyr utenfor Oslo.

Orkla Foods Storhusholdning er en egen markedsorganisasjon med salg og marketing som betjener markedet utenfor dagligvarehandelen. Vi har merkevarene forbruker kjenner igjen fra sitt eget kjøkken, i tilpassede størrelser og løsninger når man ikke spiser hjemme. I tillegg har vi en rekke egne produkter til storhusholdningsmarkedet.

Kunnskap om forbrukerbehov og utsalgsstedenes driftssituasjon, sammen med et dedikert fokus på å skape markedsvekst, ligger til grunn for vår konsept- og produktutvikling. I tillegg gjør en unik kombinasjon av mennesker, kompetanse og systemer Orkla Foods kundeoppfølgingsapparat, til ett av de beste i bransjen.