Orkla Foods Norge, et resultat av sammenslåingen av Stabburet og Rieber & Søn’s norske virksomhet, er en av Norges største matvarebedrifter, og forvalter sterke merkevarer som Grandiosa, TORO, Big One, Nora, Idun, Stabbur-Makrell, Nugatti, Vossafår og Fun Light. Vi har 14 produksjonsanlegg spredd over store deler av Sør-Norge og er totalt rundt 1900 ansatte. Selskapets hovedkontor ligger på Skøyen i Oslo.

Orkla Foods Storhusholdning er en egen markedsorganisasjon med salg og marketing som betjener markedet utenfor dagligvarehandelen. Vi har merkevarene forbruker kjenner igjen fra sitt eget kjøkken, i tilpassede størrelser og løsninger når man ikke spiser hjemme. I tillegg har vi en rekke egne produkter til storhusholdningsmarkedet.

Kunnskap om forbrukerbehov og utsalgsstedenes driftssituasjon, sammen med et dedikert fokus på å skape markedsvekst, ligger til grunn for vår konsept- og produktutvikling. I tillegg gjør en unik kombinasjon av mennesker, kompetanse og systemer Orkla Foods kundeoppfølgingsapparat, til ett av de beste i bransjen.

 

Kom i kontakt med våre selgere